O nama

HAK Rent a car u vlasništvu je Hrvatskog autokluba (Hrvatski autoklub- HAK). Mi smo nova rent a car usluga u sklopu postojećih servisa Hrvatskog autokluba osnovana 1906. godine. Počeli smo s radom u travnju 2021. s potpuno novim automobilima (Ford, Škoda, Hyundai, Opel).

 

Hrvatski autoklub je glavna hrvatska automobilska udruga – poput američkog AAA ili britanskog AA ili njemačkog ADAC-a. Hrvatski autoklub je član FIA-e (Fédération Internationale de l'Automobile), s preko 227.000 članova, jedna je od najvećih neprofitnih udruga u Hrvatskoj. HAK svojim članovima pruža nekoliko usluga, uključujući tehničku pomoć vozačima na cesti, izvještavanje o prometu i zastojima na cestama u Hrvatskoj, te izdavanje međunarodnih i nacionalnih vozačkih dozvola hrvatskim vozačima. Uz snažnu financijsku pozadinu, Hrvatski autoklub s HAK Rent a car želi se u sljedećim godinama aktivno uključiti u povezane komercijalne aktivnosti i usluge vezane uz prijevoz. Kao konzervativna i javna udruga, HAK želi kroz svoje tvrtke biti dugoročno i aktivno uključen u pružanje kvalitetnih i stabilnih usluga svim područjima djelovanja.

 

HAK Rent a car će i dalje nastojati pružiti istu beskompromisnu kvalitetu domaće i međunarodne reputacije koju Hrvatski autoklub ima kao vodeći auto savez u Hrvatskoj.

HAK Rent a car - Brzo i pouzdano

Kod nas možete očekivati brzu uslugu, konstantnu podršku te ljubazno i pouzdano osoblje!

Tu smo za Vas kako bi ostvarili Vaše želje i potrebe i kako bi Vaš dan učinili posebnim!

Kontaktirajte nas

Započni svoju avanturu uz HAK rent a car:

Uz HAK Rent a car uvijek se postiže apsolutna kvaliteta, usluga, sigurnost i podrška.

U suradnji s nama svako Vaše putovanje biti će prava avantura.

Svaki segment naše ponude stvoren je kako bi Vama olakšali svakodnevnicu i pretvorili sve nedaće u zabavu, opuštenost i avanturu života.

 

Naše prednosti su:

 

       1) Izrazito jednostavan proces rezervacije

2) Sedam poslovnica diljem Hrvatske

  3) Fleksibilne usluge po mjeri korisnika

        4) Apsolutna kvaliteta i higijenski standardi