Zaštita privatnosti

HAK rent a car d.o.o. se obvezuju poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih internetskih stranica. O posjetiteljima se neće prikupljati nikakvi osobni podaci osim u slučajevima ako ih posjetitelj dobrovoljno dostavi HAK rent a car d.o.o. U slučajevima kad je poznat indentitet posjetitelja/pošiljatelja, njegovi će se podaci koristiti samo u svrhu zbog koje ih je pošiljatelj  poslao. HAK rent a car takve podatke može koristiti i za što bolji uvid i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijega pružanja svojih usluga korisnicima.  HAK rent a car d.o.o. se obvezuju da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj osobi odnosno strani bez izričitoga pristanka korisnika.

HAK rent a car d.o.o. upozoravaju posjetitelje/korisnike na ograničenja suvremenih informacijsko-komunikacijskih tehnologija u odnosu na sigurnost i zaštitu privatnosti osobnih podataka.

HAK Rent a car - Brzo i pouzdano

Kod nas možete očekivati brzu uslugu, konstantnu podršku te ljubazno i pouzdano osoblje!

Tu smo za Vas kako bi ostvarili Vaše želje i potrebe i kako bi Vaš dan učinili posebnim!

Kontaktirajte nas

Započni svoju avanturu uz HAK rent a car:

Uz HAK Rent a car uvijek se postiže apsolutna kvaliteta, usluga, sigurnost i podrška.

U suradnji s nama svako Vaše putovanje biti će prava avantura.

Svaki segment naše ponude stvoren je kako bi Vama olakšali svakodnevnicu i pretvorili sve nedaće u zabavu, opuštenost i avanturu života.

 

Naše prednosti su:

 

       1) Izrazito jednostavan proces rezervacije

2) Sedam poslovnica diljem Hrvatske

  3) Fleksibilne usluge po mjeri korisnika

        4) Apsolutna kvaliteta i higijenski standardi