Dugoročan najam vozila – poboljšajte učinkovitost i smanjite troškove

21.10.2021.

Dugoročan najam vozila  – poboljšajte učinkovitost i smanjite troškove

Dugoročni najam vozila iznimno je praktična i fleksibilna opcija za poslovne subjekte. Odličan je odabir za sve koji žele kvalitetno rješenje na kraće ili duže razdoblje bez troškova osiguranja i održavanja. Uz HAK Rent a car dugoročan najam vozila na korištenje ćete dobiti vrhunska vozila. Vi samo trebate odabrati koji vam je tip vozila potreban za poslovno korištenje. Na raspolaganju su vam gradska vozila, obiteljski automobili te poslovne limuzine. Mi brinemo o servisiranju, održavanju, osiguranju, tehničkom pregledu, registraciji i ostalim redovitim obavezama. Više nećete morati sami voditi računa o propisima i vremenskim uvjetima kada je riječ o mijenjanju ljetnih i zimskih guma. Ne morate se pitati gdje ćete ih skladištiti ili nakon koliko kilometara ih je potrebno zamijeniti. HAK Rent a car brine o svemu tome.

Prednosti HAK Rent a car dugoročnog najma

Prednosti koje pruža HAK Rent a car dugoročni najam vozila odnose se na najam minimalnog trajanja od 30 dana pa do maksimalno godinu dana. Mjesečno možete prijeći do 4000 kilometara. Pružamo fleksibilnu uslugu koja je u vidu trajanja najma i kategoriji vozila u potpunosti prilagođena korisniku. Cijena dugoročnog najma vozila najviše ovisi o tipu vozila, na koji period ga unajmljujete te o planiranoj prijeđenoj mjesečnoj kilometraži. Poslovnim subjektima nudimo i mogućnost najma više vozila. Račun za trošak najma svaki je mjesec isti, što vam olakšava planiranje troškova. Iznos se mijenja jedino ako Vi zatrebate dodatne usluge. Odlučite li ranije vratiti vozilo, to možete učiniti bez ikakve naknade.

Što u slučaju nezgode?

Jednostavnost, bezbrižnost i prednosti dugoročnog najma vozila osobito su vidljive u slučaju kvarova ili prometnih nezgoda. HAK Rent Vam osigurava sve ove pogodnosti 24/7, pokriva osnovno osiguranje, te kasko osiguranje do jedne nezgode godišnje. Vi ćete, bez dodatne naknade, na korištenje dobiti zamjensko vozilo koliko god je potrebno.

Obratite nam se s povjerenjem i mi ćemo Vam ponuditi kvalitetnu uslugu po povoljnoj cijeni.

HAK Rent a car - Brzo i pouzdano

Kod nas možete očekivati brzu uslugu, konstantnu podršku te ljubazno i pouzdano osoblje!

Tu smo za Vas kako bi ostvarili Vaše želje i potrebe i kako bi Vaš dan učinili posebnim!

Kontaktirajte nas

Započni svoju avanturu uz HAK rent a car:

Uz HAK Rent a car uvijek se postiže apsolutna kvaliteta, usluga, sigurnost i podrška.

U suradnji s nama svako Vaše putovanje biti će prava avantura.

Svaki segment naše ponude stvoren je kako bi Vama olakšali svakodnevnicu i pretvorili sve nedaće u zabavu, opuštenost i avanturu života.

 

Naše prednosti su:

 

       1) Izrazito jednostavan proces rezervacije

2) Sedam poslovnica diljem Hrvatske

  3) Fleksibilne usluge po mjeri korisnika

        4) Apsolutna kvaliteta i higijenski standardi